Gå til hovedindhold

FÆLLESSPISNING MED HJULSPOR

Onsdag, 26. februar 2025, kl. 18.00-21.00
Vor Frue Hallen

Vi følger op på et ønske fra vores medlemmer. Derfor inviterer vi til en aften med mulighed for hygge, fællesspisning og efterfølgende et spændende rejseforedrag.

Menuen er en overraskelse, derfor vil vi ikke løfte sløret det her.

Anna le Dous er blot 45 år, har muskelsvind og har siden hun var barn drømt om at opleve verden udenfor Danmark. Anna sidder i elektrisk kørestol og er afhængig af hjælp i døgnets 24 timer. Men bare det at komme op i et fly er besværligt og alligevel lykkedes det Anna at besøge Brasilien, Kina, Cuba og 56 andre lande.

Anna har skrevet og udgivet bogen: ”Hjulspor – Jorden rundt i kørestol”. Her et citat fra bogen: ”Der er langt ned. Det er ikke noget for mennesker med højdeskræk, men det handicap har jeg heldigvis ikke. Så langt øjet rækker, ser jeg muren sno sig op og ned gennem det bjergrige landskab. Jeg lukker øjnene et øjeblik. Og åbner dem igen. Det er virkeligt. Jeg gjorde det!”

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om Annas seje rejse og om at blive ved med at se muligheder frem for begrænsninger, så tøv ikke et minut med at tilmelde dig denne spændende aften.

I Vor Frue Halle er der gode adgangsforhold, og hadicap toilet

Vi glæder os til at se dig.

Bestyrelsen