Mango-ceviche med sprød kål og tacos
En spicy ceviche med torsk smager fantastisk helt enkelt, som den er, og kan nemt serveres som en del af frokostbordet.
Til hverdag kommer den i mexicansk selskab, når vi serverer den i tortillas med sprød kål og avokado.
4 personer
Mango-ceviche
300 g hvid fast fisk uden skind og ben, f.eks. torsk
En rød chili
Et lille løg
Et stort bundt frisk koriander
En mango
Saft af 2 limefrugter
Salt og peber
Fyld
Et spidskål
En tsk. salt
En tsk. sukker
To avokadoer
Saft af ½ citron
En dl. creme fraiche
Fire – otte tortillas
En lime
Fremgangsmåde
Mango-ceviche
Skær fisken i mellemstore tern. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Pil og hak løget. Hak halvdelen af koriander.
Vend fisk med chili, løg, koriander og limesaft og lad den marinere nogle timer.
Skær mangofrugten i små tern og vend med ceviche.
Fyld
Fjern de yderste blade og halver kålen. Snit kålen fint. Drys med salt og sukker og kram kålen godt. Halver avokadoerne og fjern stenene. Skær avokado i lameller og pres citronsaft over.
Lun tortillas og server med kål, ceviche, avokado, creme fraiche, koriander og limebåde.